Naamloos

Beste gast,

Leuk dat u er bij bent dit weekend!

Wij zijn inmiddels druk met het opbouwen en inrichten van de tent, de keuken heeft een plekje gekregen op het veld en ook de toiletfaciliteiten zijn in gebruik te nemen. Nu nog even de puntjes op de i en dan kunnen we echt beginnen!
Wij hopen dat u er ook zo naar uitkijkt zoals wij dat doen.
De locatie is prachtig en het uitzicht adembenemend mooi. De weerberichten worden nauwlettend in de gaten gehouden, windkracht 3 tot 4 wordt verwacht.... en die wind heeft op dit mooie plekje een vrij spel. Wellicht prettig dus om wat warmer gekleed te komen. De tent is verwarmd en er ligt een houtenvloer, afgewisseld met een terras op het gras, zijn naaldhakken dus niet te beste schoenkeuze ;).

Parkeren
Op het terrein van #EBDO is helaas geen parkeergelegenheid, maar de straat tegenover het huis is nagenoeg autovrij en heeft een brede berm waar voldoende auto's geparkeerd kunnen worden.

Allergieen
We hebben een beperkte, kleine keuken tot onze beschikking, waar we live voor u gaan koken. Heeft u allergieën of bepaalde (di)eetwensen, vragen wij u dit voor vrijdag 14.00 uur per mail aan ons door te geven, zodat we hier nog rekening mee kunnen houden!

Tickets
De tickets hoeft u niet uit te printen, een ticket kan ook via mobiele telefoon gescand worden.
Over tickets gesproken.... Er zijn nog een aantal kaartjes over voor vrijdag & zondag, dus familie/vrienden/kennissen kunnen nog aansluiten!

Kunt u niet wachten tot het zo ver is,
kijk dan even op de Facebook-pagina voor de foto's!


Groeten,
Team Mijn Keuken & #EBDO

info & tickets: www.etenbijdeoersen.com

Ambassadeurs van #EBDO

Naamloos
facebook twitter instagram