---

We maken kennis met Eric, 

 

De nieuwste aanwinst bij Mijn Keuken is Eric Rodez. Nee dit is geen kok of gezicht aan de voorkant, maar onze nieuwe huis-Champagne! 
Wij zijn ontzettend trots deze prachtige Grand-Cru Champagne bij u aan tafel te mogen schenken voor een feestelijke start van uw lunch of diner. 
Leuk om te weten is dat deze Champagne exclusief geïmporteerd wordt door de Wouwse huisarts dr. Vrijdag

Eric Rodez was, voordat hij terugkeerde op het familiedomein, wijnmaker bij het beroemde Krug. Iets wat terug te vinden is in de stijl van zijn wijnen. Hij combineert daarin kracht, diepte en raffinement en weet de invloeden van de houten vaten precies op de juiste manier toe te passen. En net als Krug vinifieert hij alle percelen apart en blendt hij uiteindelijk 60 verschillende wijnen tot zijn cuvées. Reeds in de jaren ‘80 besloot Eric Rodez biologisch te gaan werken. Hij vond de balans in zijn wijngaarden echter nog niet goed genoeg en stapte in 2009 over op de biodynamische wijnbouw. Vrij uniek in Champagne, slechts 110 van de 11.000 wijnboeren in deze streek werken überhaupt biologisch.

---

Kerstmis 2016

Op 25 en 26 december kunt u genieten van een luxe kerstlunch of kerstdiner. Wij verheugen ons er nu al op het jaar, samen met u, culinair af te sluiten.

Tijdens de kerstlunch ontvangen wij u graag tussen 12.00 en 12.30 uur. Er wordt een 5 gangen menu geserveerd met voor de liefhebber prachtige bijpassende wijnen. Prijs menu €85,- p.p.

De aanvang van het kerstdiner is tussen 19.00 en 19.30 uur. Na aperitief en amuses zullen wij u een prachtig 6 gangen menu serveren, gecombineerd met een uitstekend wijnarrangement of een mooie fles naar keuze uit onze wijnkaart. Prijs menu €100,- p.p.

Binnenkort zal het menu te vinden zijn op onze website.
U kunt alvast een tafel reserveren via info@mijnkeuken.com of 0165-302208. 

---

Na 10 succesvolle edities van HEERLIJK10Daagse in Nederland gaat Heerlijk nu ook naar België, en Mijn Keuken gaat mee! Van 18 t/m 27 november kunt u genieten als Belgische (of Nederlandse) gast van een lunch of diner.

Het concept
10 dagen lang krijgt culinair minnend België de kans om tegen een zachter prijsje kennis te maken met onze gastronomie. Voor een 3­-gangenlunch betaalt u bij Mijn Keuken € 32,50 en voor een 3­-gangendiner € 37,50. 

Reserveren
Vanaf 1 november kunt u in heel België reserveren. VISA kaarthouders krijgen voorrang en kunnen al vanaf 18 oktober reserveren.

 

RESERVEREN

Extra:

Tijdens de Nederlandse editie van de HEERLIJK10Daagse zijn wij op zondag 6 en 13 november extra geopend voor het diner !! Reserveren kan hier

---