---

Beste Gast,


Na 10 dagen rust is het team van Mijn Keuken weer helemaal opgeladen. We staan klaar om u weer te mogen ontvangen, er staan nieuwe gerechten in de kaart en we hebben een overvolle agenda... 
De maand januari is nagenoeg volzet, maar uiteraard kunt u alvast een reservering maken in de maand februari,maart of april. 

---

Valentijn

Dat liefde door de maag gaat is bekend, dus hoe kunt u uw geliefde dan meer verwennen dan met een heerlijk verfijnde lunch of diner?


14 februari serveren wij een romantisch 6 gangen diner, geheel verzorgd met Champagne als aperitief, passende wijnen en koffie/thee met huisgemaakte friandises na, voor € 125,- p.p.

Verrast u uw geliefde liever wat eerder? Op zaterdagavond 11 februari en zondagmiddag 12 februari serveren wij een speciaal Valentijns-arrangement. 

Reserveert u wel op tijd? Dit kan via hier, onder vermelding van 'Valentijn'. 

---

HEERLIJK

 

Was december een dure maand?
Vanaf nu kunt u een voordelig diner reserveren via Heerlijk.nl. U krijgt van een 5-gangen diner geserveerd op een niveau wat u van ons mag verwachten! 

 

• Te reserveren t/m 30 april 2017

• Te gebruiken op woensdag t/m zaterdag

• Op woensdag en donderdag € 10,- extra korting! (slechts € 90,- p.p.)

• Arrangement bestaat uit: aperitief, 5-gangendiner + begeleidende wijnen, tafelwater en huisgemaakte friandises met koffie of thee

• Niet i.c.m. andere acties

---