---

Roparun-team NNN organiseert op
maandag 12 juni 2017


**DE STERREN VAN DE HEMEL**

Een “walking-dinner” waarbij iedere chef-kok hun “signature dishes” presenteert om u te verrassen en u kennis te laten maken met hún keuken.
Na een glaasje bubbels bij binnenkomst gaan deze sterren voor u koken:

• Eddy Eddai (restaurant de Hemel in Bergen op Zoom)  

• Pieter Bosters (Michelin sterren restaurant Mijn Keuken in Wouw) 

• René Vermeulen (restaurant het Spuihuis in Bergen op Zoom) 

• Rob Leenaerts (Michelin BIB Gourmand restaurant Jagersrust in Ossendrecht) 

De muzikale omlijsting wordt belangeloos verzorgd door LUIZTER.
Zij laten u horen wat Roparun is, wie wij én de chefs zijn.
De avond wordt verder aan elkaar gepraat door Bas van Oevelen.

In een ontspannen sfeer genieten van overheerlijke gerechten en daarmee een bijdrage leveren aan de Roparun, dat is een smakelijke combinatie! 

---
---

Er zijn maximaal 150 plaatsen beschikbaar
voor deze avond dus reserveer snel want vol=vol !

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij
de deelnemende restaurants en via info@teamnnn.nl  

---

EDDY EDDAI  
RESTAURANT DE HEMEL BERGEN OP ZOOM 
Toen ik hoorde over de plannen om een “sterren”-diner te organiseren ten behoeve van de Roparun twijfelde ik geen moment en stelde ik de Hemel daar graag voor beschikbaar. Ik was al sponsor van team NNN maar samen met mijn collega’s wil ook ik persoonlijk een prestatie leveren om het leven van mensen met kanker te veraangenamen.

ROB LEENAERTS 
RESTAURANT JAGERSRUST OSSENDRECHT
Met een restaurant gevestigd in Ossendrecht – een plaats nauw verweven met de Roparun- was het niet moeilijk om ons over te halen mee te doen aan dit prachtige initiatief. Het doel van de Roparun wat wordt bereikt met een estafetteloop van ruim 500 kilometer willen wij van harte steunen met een estafette van gerechtjes, samen met onze collega’s.

RENÉ VERMEULEN
RESTAURANT HET SPUIHUIS 
BERGEN OP ZOOM
Al jaren zien en voelen we de aanwezigheid van de Roparun: rennen door de straten waarbij iedereen volledig uitgedost de teams aanmoedigt. Een geweldig gekkenhuis! Het is een absolute eer om daar nu actief deel van uit te maken en mensen oprecht gelukkig te maken door voor ze te koken en daarmee het doel van de Roparun te steunen. Een enorme motivatie!

PIETER BOSTERS
RESTAURANT MIJN KEUKEN  WOUW 
Ook ik werk graag mee aan deze avond. Niet voor onze eigen bekendheid maar om team NNN te steunen. Bergenaren houden van lekker eten dus wie kan ze dan beter het goede voorbeeld geven dan deze 4 chefs? Door deze avond samen aan de kachel te staan wordt de motivatie om de Roparun een warm hart toe te dragen nóg groter. Wij gaan u laten genieten van een top-avond met maar één doel: onze steun aan de Roparun!