---

Beste Gast,

Uiteraard de beste wensen voor het nieuwe jaar! We gaan er een culinair, maar vooral gezellig 2018 van maken!
10 dagen rust heeft het team van Mijn Keuken goed gedaan, iedereen is teruggekomen boordevol kookinspiratie en ideeën voor toffe evenementen. We zijn gelijk aan de slag gegaan met de organisatie van een aantal hele bijzondere belevenissen. Maar op de kalender van 2018 komen ook zeker de geslaagde events van 2017 weer terug. 

Zo hebben we vorig jaar een super romantisch Valentijns-weekend gehad, ook in de maand februari, hebben veel gasten genoten van het truffelmenu.
Heeft u trouwens gezien wat voor 'monster' er met vaderdag op ons terras stond??
En de PuurLofZang-band, waarmee we de zomer knallend hebben afgesloten!

Kortom, er is in 2018 genoeg te beleven en we hopen u zeker weer te mogen ontvangen!

---

We'll meat again

Nederland is omgeven door water en chef Pieter is zowat opgegroeid met zijn voeten in de zee. Zoals u misschien wel weet is hij een echte vis-man. Maar lang niet alle gasten delen deze voorliefde voor vis...
4x per jaar zullen we daarom een diner organiseren wat geheel in het teken staat van vlees. Want tussen al dat water liggen prachtige polders en bossen waar een enorme diversiteit aan vlees en gevogelte vandaan komt.
Iedere editie van deze "We'll meat again"-diners zal een eigen thema krijgen. We starten op vrijdag 23 maart met een 5 gangen diner in het teken van het Hollands zuiglam met daarbij alle prachtige te verkrijgen voorjaarsgroentes.

---

Valentijn


Dat liefde door de maag gaat is bekend, dus hoe kunt u uw geliefde dan meer verwennen dan met een heerlijk verfijnde lunch of diner?


14 februari serveren wij een romantisch 6 gangen diner, geheel verzorgd met Champagne als aperitief, passende wijnen en koffie/thee met huisgemaakte friandises
€ 125,- p.p.

Verrast u uw geliefde liever wat eerder? Op zaterdagavond 10 februari en zondagmiddag 11 februari serveren wij een speciaal Valentijns-arrangement. 

Reserveert u wel op tijd?
Dit kan via hier, onder vermelding van 'Valentijn' of bel ons op +31 165 30 22 08

---

truffelmenu


Bent u, net als onze chef, een echte truffelliefhebber? Dan wilt u dit niet missen! Naar aanleiding van het grote succes vorig jaar wordt er een menu geserveerd op basis van Tuber Melanosporum Vitt, oftewel de zwarte truffel. Hij wordt de koning van de truffels genoemd en dat is niet voor niets. Bekend staat hij om het meest intense aroma en door de stevige structuur is mogelijk om deze truffel zowel rauw als verwarmd te serveren. 
Genoeg reden dus om heel menu te wijden aan dit prachtige product!

 

De chef zal een 5 gangenmenu bereiden, geheel vegetarisch, truffel heeft immers de hoofdrol! Bij dit menu worden geen passende wijnen geserveerd, maar we geven u de gelegenheid om een mooie fles van onze kaart te kiezen. Is een hele fles te veel? Door middel van het Coravin-systeem kunnen wij u ook wijnen per glas schenken, er staat een mooie selectie in onze wijnkaart. 

Op een rijtje:
- De menuprijs is €110,- p.p. 
- Geldig in de periode van 7 t/m 25 februari
- Reserveren graag telefonisch 0165-302208 of per email info@mijnkeuken.com, onder vermelding van het truffelmenu. 
- Let op, er is beperkte beschikbaarheid voor dit menu
- Dit menu is niet geldig i.c.m. andere acties of kortingen

---