Events

ProefMei

 

ProefMei, een culinair en cultureel festival in het hart van de groenblauwe Zuidwestelijke Delta.
De binnenplaatsen en de Hofzaal van het Markiezenhof vormen het podium voor producten uit de streek, duurzame voedselproductie en streekgerechten van toprestaurants uit de Brabantse Wal en Oudenaarde.

Tijdens ProefMei kunt u ook proeven van muziek. Een gevarieerd muziekprogramma brengt u geheel in de stemming die past bij het moment van de dag.

donderdag 16 juni t/m zondag 19 juni.
Op donderdagavond wordt het evenement officieel geopend tijdens de traditionele ProefMei Businessavond.

Dit jaar kunt u ons bezoeken bij de stand van Mijn Keuken, maar ook bij de Fish Corner, waar wij samenwerken met restaurant Het Spuihuis!

Wouwse Zomer Zondag

 

3 juli, 17 juli & 4 september
Wouwse Zomer Zondag is een nieuwe muzikale zomerse belevenis die Restaurant Mijn Keuken en Restaurant De Pastabar deze zomer samen organiseren, in een unieke setting op de karakteristieke Markt van Wouw. Een 3-tal bijzondere concerten in een intiem sfeertje op het gezellige zomerse terras in het gras.

Bij Wouwse Zomer Zondag willen we je ook graag gastronomisch verwennen met een hapje en een drankje. Chef Pieter Bosters van Mijn keuken bereidt met zijn brigade voor dit event speciaal samengestelde ‘streetfood’ lekkernijen in de buitenkeuken en in de Culikar. De crew van Restaurant De Pastabar zal de buitenbars bemensen en u van de lekkerste zomerse drankjes voorzien.

Kortom, een bijzonder (muzikaal) uitje voor een zomerse zondagmiddag op een heerlijk terras!

Info & Tickets
www.wouwsezomerzondag.nl