Events

Beleef de Oosterschelde

De Oosterschelde is een walhalla van prachtige vissen, schaal- en schelpdieren. Extra bijzonder is de ansjovis. Die worden gevangen via een eeuwenoude methode: Weervisserij.

De Bergse familie van Dort zijn de enige nog actieve weervissers van Nederland.

Samen met vissers Cor & Henk gaan we het water op om te ontdekken hoe zij dit al jaren lang doen.

Trek gekregen van het varen gaan we genieten van een heerlijke lunch in de buitenlucht op een van de mooiste locaties van Nederland. Op de Oesterdam, aan de Oosterschelde serveert Restaurant Mijn Keuken een lunch in het teken van de Oosterschelde en natuurlijk ansjovis!

Op donderdag 5 juli of vrijdag 6 juli
kunt u deze dag met ons beleven!

Info & Tickets

www.beleefdeoosterschelde.com

Eten bij de Oersen

We gaan eten bij de Oersen!  #EBDO

22, 23 en 24 juni staat in de tuin van de familie van Oers het pop-up restaurant van Mijn Keuken, #EBDO. Buiten, Genieten, Samen is het thema van dit weekend. Dineren in een luxe tent, borrelen tussen de strobalen en goede gesprekken bij het kampvuur.  Alles met een prachtig uitzicht over de akkers en weilanden. Breng de dag door met de mensen die je graag om je heen hebt!

Business Avond
22 juni staat #EBDO in het teken van de mix tussen business & pleasure. Stap uit de waan van de dag en begeef je met collega’s of zakenrelaties in een ontspannen setting. Hier is de mogelijkheid jou netwerk uit te breiden, je te laten inspireren door diverse sprekers en inzicht te krijgen in nieuwe kansen en uitdagingen.

Familie Dag
23 juni is Familie Dag, op zaterdag staat het gezin centraal. Vandaag worden bij #EBDO de kinderen en ouders, opa & oma’s in de watten gelegd. Op het terrein hebben de kids alle vrijheid en is er volop vermaak! Als kinderen genieten, doen ouders dat ook. Er is niet meer nodig dan goede wijn, een heerlijk diner en de prachtige omgeving van #EBDO doet de rest!

 

Lazy Sunday
24 juni is Lazy Sunday, je hoeft niets te doen! Of toch wel? Bij #EBDO is maar 1 vereiste, genieten! Een luxe lunch in een ontspannen sfeer met relaxte live muziek. Bijpraten met vrienden en samen met je dierbaren je laten verwennen tijdens #EBDO. Proef de sfeer van buiten zijn, geniet van samen zijn.

Info & Tickets
www.etenbijdeoersen.com